Vi introduserer vår siste innovasjon innen fjørfeernæring – Premix for verpehøner!

Denne premiksen er designet for å gi optimal helse og ernæring for flokken din, og er spesielt formulert for å støtte det generelle velværet til verpehønene dine, noe som resulterer i forbedret eggkvalitet og produktivitet.

I vårt selskap forstår vi viktigheten av sunne og næringsrike egg for forbrukerne. Det er derfor vi har utviklet denne unike premixen, som inneholder en rekke essensielle ingredienser for å støtte optimal utvikling og funksjon av verpehøns. En av hovedfordelene med premiksen vår er dens evne til å jevne ut eggeskall, noe som sikrer sterkere og mer spenstige skall som er mindre utsatt for brudd. Ved å gi de nødvendige mineralene og vitaminene som trengs for skjellutvikling, bidrar vår premix til å sikre at eggene som produseres av flokken din er av høyeste kvalitet.

Videre er premixen vår formulert for å øke eggvekten, noe som fører til mer omfattende og tilfredsstillende egg for forbrukerne. Vi har nøye utvalgt en kombinasjon av ingredienser som ikke bare fremmer sunn eggproduksjon, men som også bidrar til den totale vekten til eggene. Med vår premix kan du være trygg på at hønene dine vil produsere egg som ikke bare er visuelt tiltalende, men som også tilbyr en større mengde næringsrik godhet.

I tillegg til å fremme sterkere skall og økt vekt, forbedrer vår premix ernæringsprofilen til eggene ved å gjøre eggeplommer gule. Denne naturlige og livlige fargen indikerer et godt balansert kosthold og indikerer høyere nivåer av essensielle næringsstoffer som omega-3 fettsyrer og vitamin D. Ved å bruke vår premix kan du øke den totale ernæringsverdien til eggene dine, og gjøre dem til en sunnere valg for forbrukerne.

Vår Premix for verpehøner er nøye formulert for å sikre optimale nivåer av nøkkelnæringsstoffer som kalsium, fosfor og vitamin D, som er avgjørende for skalldannelse, eggvekt og eggeplommefarging. Vårt team av erfarne ernæringsfysiologer har jobbet utrettelig for å skape en balansert blanding som møter de unike behovene til verpehøns. Dessuten er premixen vår produsert med ingredienser av høy kvalitet, noe som sikrer den høyeste standarden for sikkerhet og effektivitet for flokken din.

For å bruke vår Premix for verpehøner, bland ganske enkelt den anbefalte mengden med ditt eksisterende fôr. Vår nøye beregnede dosering sikrer at hønene dine får de nødvendige næringsstoffene uten risiko for overtilskudd. Du vil merke en betydelig forbedring i eggkvaliteten, med jevnere skall, økt vekt og levende gule eggeplommer i løpet av noen uker.

Å investere i helsen og ernæringen til flokken din er å investere i suksessen til virksomheten din. Ved å inkludere vår Premix for verpehøner i fôringsregimet ditt, kan du sikre at hønene dine produserer egg av overlegen kvalitet og næringsverdi. Skil deg ut i markedet og møte den økende etterspørselen etter førsteklasses, sunne egg ved hjelp av vår innovative premix.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å ta eggproduksjonen din til nye høyder. Bestill vår Premix for verpehøner i dag og opplev forskjellen i helsen og produktiviteten til flokken din. Dine høner og dine kunder vil takke deg for det!


Innleggstid: 21. juni 2022